Digitale vrijheid

Een snel veranderende wereld gaat gepaard met een snel veranderende IT-oplossing. Daarom is het van essentieel belang dat er digitale vrijheid wordt gecreëerd en dat oplossingen flexibel en schaalbaar zijn. Vanuit het standpunt van de klant gaan we op zoek naar de juiste manier om zijn noden te bevredigen. We gaan uit van het principe dat samenwerken en luisteren de ‘keys to success’ zijn, dus zien we jullie eerder als ‘partners’ en niet als ‘klanten’.

Het vereenvoudigen van het onderhoud, versiebeheer en software beveiliging is waar we voor staan. Wij koppelen werknemers los van hun vast toestel en creëren digitale vrijheid. Dit komt de efficiëntie en de productiviteit van je organisatie ten goede zonder in te boeten op vlak van security en privacy.

Geef uw medewerkers alle vrijheid

Een medewerker zal productiever zijn als hij zelf kan kiezen waar en wanneer hij werkt. Met onze digitale werkplek is dit mogelijk, het geeft u medewerkers toegang tot alle software en andere middelen die ze nodig hebben om hun taken uit te voeren. De digitale werkplek is altijd en overal beschikbaar. In het park, op kantoor of thuis. Wij verwijderen de dagelijkse sleur van file aangezien de medewerker van zijn kantoor wordt verwijderd. vroeg beginnen of laat werken, de medewerker werkt op het moment dat hij/zij het productiefst is en dit alles zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over apps die niet zouden werken.

Eindgebruiker centraal

Uw medewerkers verwachten een flexibele werkomgeving: zelf kunnen kiezen waar en wanneer ze werken en ook met welke toestellen, software en apps ze dat doen. Medewerkers gedragen zich daarbij als consumenten. Bij Uptime Group focussen we ons daarom op de tevredenheid van de eindgebruiker. Wij bezorgen uw medewerkers de flexibiliteit die ze nodig hebben om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken.

Een gebruiksvriendelijke en veilige digitale werkplek

Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing. Wij overleggen hoe de digitale werkplek er voor u kan uitzien. Daarnaast bekijken we hoe we die best implementeren en welke technologieën we daartoe zullen gebruiken. Concreet geven we u advies over de volgende zaken:

Plaats- en tijdsonafhankelijk werken

  

Centraal beheer van toestellen

  

Identiteitsbeheer en beveiliging

  

Innovatie op de werkplek (Integration of Everything)

  

Anders leven, anders werken

Werknemers gebruiken steeds meer en meer toestellen voor professionele doeleinden. Dit betekent dat men vanaf alle devices toegang moet hebben tot de juiste documenten. In de digitale wereld waarin we leven, zien we ook dat steeds meer mensen hun mobiele toestellen gaan gebruiken om op te werken. Alles moet dus compatibel zijn om aan de steeds meer veeleisende noden te voldoen.

Voordelen

Work-life balance

  

Productiviteit

  

Samenwerking

  

Flexibiliteit