Pro-actieve monitoring

Door uw IT-omgeving doorlopend goed te monitoren kunnen problemen pro-actief worden opgelost, en worden uw gebruik en uw noden nauwkeurig in kaart gebracht. Het goed functioneren van alle applicaties en al uw servers worden minutieus opgevolgd. Via Uptime Group kunt u een beroep doen op monitoring experts die uw IT-omgeving in de gaten houden voor een vast bedrag per maand.

Er wordt een duidelijk beeld gecreëerd van hoe uw componenten werken. Met behulp van een oplossingsgerichte aanpak streven we ernaar om de best passende oplossing te bieden zonder compromissen, terwijl we ervoor zorgen dat uw gemoedsrust wordt gewaarborgd. We kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week en dit het hele jaar door helpen.

Voordelen

Expert eye

Laat uw IT-omgeving monitoren door een ervaren oog, die weet wanneer er ingegrepen moet worden.

Realtime patroonherkenning

Patronen worden realtime geanalyseerd zodat er direct kan worden ingegrepen indien er zich iets voordoet.

Focus

Gebruik de tijd die u aan monitoring spendeerde voor andere zaken en verlies geen tijd door complicaties die vermeden konden worden.

End-user analytics

Leg alle lokale en netwerkactiviteiten realtime vast op al uw end-points en zet die data om in bruikbare analyses. Het zelflerend vermogen en de kunstmatige intelligentie zorgen voor patroonherkenning in de analyses. Patronen worden realtime geanalyseerd zodat er direct kan worden ingegrepen indien er zich iets voordoet. Analyses kunnen aan uw voorkeuren worden aangepast, zo is het mogelijk om analyses in te stellen over een bepaalde periode, op bedrijfsniveau of op de enkel door u geselecteerde eindpunten. Dit is bevorderlijk voor de detectie van beveiligingsproblemen of systeemfouten. De bijbehorende realtime visualisatie biedt nieuwe inzichten in patronen en risico's en toont bruikbare informatie op dat specifieke moment.

Realtime

Stel uw bedrijf in staat om te reageren op interne en externe bedreigingen met afwijkings- en gedragsanalyses. Zorg dat u altijd het overzicht heeft, met de kracht om eruit te halen wat relevant is en de mogelijkheid om in enkele seconde meer gedetailleerde gegevens te bekijken. Zorg voor een alerte beveiligingsbenadering en naleving, begrijp nieuwe risico's en handel voor het te laat is. Wacht niet tot beveiligingsincidenten aantonen waar uw zwakke punten zitten. Ontdek binnen een paar seconden een enorme hoeveelheid historische en contextuele gegevens en handel snel en weloverwogen bij incidenten. Weet meteen wanneer een toepassing toegang zoekt tot een gevaarlijke website.