Mobile app

Uw netwerkbeheer vereenvoudigen dankzij cloud managed networking?

Een netwerk dat u in een oogwenk installeert, dat zich zo goed als zelf beheert en dat u bovendien van overal kan opvolgen en aanpassen dankzij een gecentraliseerde en cloud gebaseerde console. Cisco Meraki maakt dat mogelijk.

Samen met Cisco Meraki toont Uptime Group u in een webinar wat de slimme netwerken en het cloud management van Cisco Meraki u kunnen opleveren. Tijdens het gratis webinar beantwoorden we al uw vragen en helpen we u bovendien op weg met een gratis Cisco Meraki wifi-access point ter waarde van 720 euro.

 

Ik schrijf mij in voor het webinar

Cisco Meraki in een notendop

Cloud managed networking icon

Cloud Managed Networking

  

Eenvoudig op te zetten icon

Eenvoudig op te zetten

  

Geautomatiseerd beheer icon

Geautomatiseerd beheer

  

Online en offline beveiliging icon

Online en offline beveiliging

  

Controle over bandbreedtegebruik icon

Controle over bandbreedtegebruik

  

De voordelen van cloudmanaged netwerken van Cisco Meraki

  

Multisite Cloud

Beheer vanuit de cloud

Met het Cisco Meraki Dashboard verhuist u het beheer van uw netwerk naar de cloud. Van access point over netwerkswitches tot uw beveiliging, u ziet elk apparaat in al uw vestigingen in één weergave. Zo weet u altijd wat er op uw netwerk gebeurt, zelfs onderweg via uw smartphone. Dankzij cloud networking kan u externe IT-specialisten gemakkelijk toegang geven zodat zij het beheer van u kunnen overnemen.

How

Een zelfregelend netwerk

De Cisco Meraki-software zorgt voor automatisatie van uw netwerk. De applicatie monitort uw opstelling zelf en waarschuwt u bijvoorbeeld bij overdadig bandbreedtegebruik. Om downtime te verminderen zit in de Meraki MX-lijn een automatische failover reeds ingebouwd. Bovendien bent u altijd up-to-date want firmware- en software-updates worden vanzelf toegepast over-the-web.

rapid deployment

Een volledig dekkend wifinetwerk in een oogwenk

Alle Cisco Meraki-apparaten installeren is een koud kunstje. U sluit de wifi-hardware aan op het net en de toestellen verbinden automatisch met de Cisco Meraki-cloud via SSL. Vervolgens registreren ze zichzelf op uw netwerk en downloaden de juiste configuratie.

Visibility and Control

Controle over uw netwerk

In het Cisco Meraki Dashboard ziet u iedereen die op uw netwerk is ingelogd. Daarnaast toont het u ook welke applicaties ze gebruiken en via welk toestel ze surfen. Op basis van die gegevens kunt u uw netwerk optimaliseren door applicaties te blokkeren, bandbreedtegebruik van toepassingen en mensen beperken en meer. Zo heeft u altijd controle over uw netwerk.

Business money pink coins

Betaalbaar

Prijzen voor een volledig uitgerust netwerk van Cisco Meraki starten aan amper 20 euro per maand. Bovendien kunt u uw budget opvolgen, zodat u perfect weet wat u betaalt. Uw formule kan u op elk moment aanpassen.

Camera cta

Veilig

Cisco Meraki biedt een veilig netwerk en ook andere beveiliging zoals camera’s, firewalls en meer. Deze systemen moet u niet apart beheren want het management wordt mee in het Meraki Dashboard geïntegreerd. Om aan de meest recente Europese wetgeving over cyberbeveiliging te voldoen, voorziet Cisco Meraki een aparte EU-cloud. Deze is ontworpen op basis van de standaard Meraki-architectuur, maar de datacenters bevinden zich uitsluitend op Europees grondgebied bevinden.

 

Ik wil het webinar over cloud managed networking volgen

Probeer Meraki gewoon zelf uit

Gratis access point

In het webinar tonen we u de voordelen van Cisco Meraki. U kunt ons op ons woord geloven, of u kunt het Cisco Meraki-systeem zelf testen. Daarom helpen we u de eerste stap naar Cloud Managed Networking te zetten: wie deelneemt aan het webinar krijgt een wifi-access point ter waarde van 720 euro. Zo weet u meteen hoe het werkt en hoe u er voordeel uit kan halen. The proof of the pudding is in the eating.

Meraki Access point

Proof-of-concept

Wilt u Cisco Meraki diepgaander testen in uw organisatie en meteen een volledig Cisco Meraki-netwerk uitproberen? Laat dan uw e-mailadres achter en wij contacteren u om samen een plan op te stellen voor uw kantoren. De proof-of-concept komen we gratis installeren zodat u drie maanden kosteloos en zorgeloos uitgebreid kan testen.

CONTACTFORMULIER

  

Contacteer me over:

Wat is Cisco Meraki?

Cisco Meraki biedt een totaalpakket van hardware en software om slimme netwerken te voorzien in uw al gebouwen. Het systeem is ontworpen voor Cloud Managed Networking, dat de uitbreidbaarheid, het eenvoudig beheer en de efficiëntie van de cloud toepast op bedrijfsnetwerken. Dankzij het cloudmanagement is uw beheer gecentraliseerd en heeft u volledige controle op het netwerk zonder de kost noch de complexiteit die een on-premises opstelling u geeft.

Het Cisco Meraki-systeem biedt u draadloze toegangspunten, netwerkswitches en -beveiliging, maar ook camera’s om uw gebouwen in het oog te houden. Via het online Cisco Meraki Dashboard beheert u al deze toestellen en uw netwerk – ook over vestigingen heen – centraal. Bovendien kan u uw IT-partner toegang geven tot het Dashboard zodat zij u kunnen helpen met het opvolgen van uw infrastructuur.

Naast het gemak van één gecentraliseerde console in de cloud, automatiseert Cisco Meraki het netwerkbeheer. Vanuit de cloud wordt bandbreedtetoewijzing, optimalisatie, updates en monitoring door de Meraki-software zelf geregeld. U duidt aan via het Meraki Dashboard wat voor een netwerk u wilt en de cloudtoepassingen regelen het voor u.

The Meraki Story

Cloud networking van Meraki draait bij…

Tabaknatie

Tabaknatie

  

POM

POM

  

Buzzispace

Buzzispace

  

Aertssen - getuigenis

Aertssen

  

Amonis

Amonis

  

Spark

Beter samenwerken met WebEx Teams en WebEx Board

Wilt u efficiënter samenwerken met collega’s, klanten of externe partners dankzij de cloud? Ontdek hoe Cisco WebEx Teams met zijn totaalpakket van software en hardware u daarbij kan helpen.

 

Ik wil beter samenwerken