Sectie 1 desktop

Overal samenwerken dankzij de cloud en Cisco WebEx Teams

Cisco WebEx Teams biedt u een totaalpakket om efficiënter samen te werken: software in de cloud voor always-on berichten, om bestanden te delen, plus voordelige hardware voor bellen en videoconferencing.

Eén plek in de cloud

U maakt een koud kunstje van een vergadering waarbij iedereen zich ergens anders bevindt. U kent altijd de status van elk project, want Cisco WebEx Teams verzamelt al uw bestanden, notities, berichten en virtuele whiteboards op één plek in de cloud.

Gratis proof-of-concept

Wil u zelf ontdekken hoe Cisco WebEx Teams uw samenwerking verbetert? Vul het formulier in en wij contacteren u om samen gratis een proof-of-concept uit te denken en op te stellen.

TEST JE EIGEN WebEx Teams

   

Contacteer me over:

Cisco WebEx Teams in een notendop

Werk van overal dankzij cloud

Werk van overal dankzij cloud

  

HD audio- en videoconferencing

HD audio- en videoconferencing

  

Alles in één app

Alles in één app

  

Aparte ‘kamers’ voor bestanden, berichten en meer per project

Aparte ‘kamers’ voor bestanden, berichten en meer per project

  

Online whiteboard

Online whiteboard

  

De voordelen van Cisco WebEx Teams

  

slide1

Berichten en bestanden op een veilige plek

In tegenstelling tot andere clouddiensten die enkel ‘encryption in transit’ gebruiken, worden alle bestanden en berichten die u uitwisselt met Cisco WebEx Teams beveiligd door end-to-end-versleuteling. Bovendien heeft u de volledige controle over wie toegang heeft tot uw virtuele vergaderruimtes.

Cisco-WebEx-Room

Samenwerking van A tot Z

Cisco WebEx Teams is meer dan een softwarepakket in de cloud. Met toestellen zoals het Cisco WebEx Board geeft het u ook alle nodige hardware om uw vergaderingen en projecten tot een goed einde te brengen. IP-telefoons, videocamera’s of speciaal ontwikkelde monitors, Cisco WebEx Teams heeft al het nodige in huis.

orde-in-the-chaos

Breng orde in de chaos

U creëert in een handomdraai virtuele ruimtes voor al uw projecten. Al uw bestanden, aantekeningen op virtuele whiteboards, maar ook alle berichten die u via de Cisco WebEx Teams-app verstuurt, worden op één plek in de cloud verzameld. Zo vindt u alles snel terug en gaan er geen gegevens verloren.

Cisco-depot

Eenvoudige integratie met externe apps of bots

Dankzij de open en gebruiksvriendelijke API’s van Cisco WebEx Teams kunnen ontwikkelaars eenvoudig apps ontwikkelen die u kan integreren. Zo kunt u Cisco WebEx TEams aanpassen op maat van uw bedrijf. Zonder problemen integreert u bijvoorbeeld Salesforce, IBM Watson of Google Docs. U houdt altijd de controle over de toegang die deze apps hebben tot uw bestanden en berichten.

Cisco-spark

Ga overal aan de slag

Dankzij de Cisco WebEx Cloud heeft u overal en altijd toegang tot uw bestanden. Neemt u deel aan een meeting via uw smartphone maar wilt u liever het WebEx Board in de vergaderruimte gebruiken? Veeg alle nota’s en bestanden met één handbeweging naar het Board om meteen terug in het gesprek te springen. Bovendien worden uw contacten en berichten op al uw apparaten automatisch gesynchroniseerd.

 

Ik wil de voordelen zelf ontdekken

Wat is Cisco WebEx Teams?

Cisco WebEx Teams is een totaalpakket van software en hardware die u helpt om beter samen te werken met collega’s, klanten en partners. Het gehele pakket bedient u vanuit één app die u op al uw toestellen kan installeren. Cisco WebEx Teams heeft alles in huis om een project in goede banen te leiden. Het softwarepakket geeft u cloudopslag om uw bestanden in op te slaan in ruimtes per project.  U geeft iedereen die meewerkt aan een project snel toegang tot deze ‘kamers’ zodat bestanden delen vlot verloopt en u geen tijd verliest met documenten zoeken.

Via het platform kan u communiceren met collega’s, klanten en externe partners in chatruimtes. Daarnaast biedt Cisco WebEx Teams u ook alles om te vergaderen. Via de app deelt u gegevens die u in de cloud opsloeg snel met alle deelnemers. U beschikt over een virtueel whiteboard waarop iedereen aantekeningen kan maken en dat achteraf wordt opgeslagen in Cisco WebEx Teams. U vergadert met mensen op een ander locatie? Geen probleem, want u kan via de toepassing aan video- en audioconferencing doen. Ook met de mensen aan de andere kant van het scherm deelt u documenten en whiteboards in enkele klikken.

Naast de software in de cloud, heeft Cisco WebEx Teams ook toestellen om met elkaar te communiceren en te vergaderen. Denk aan IP-telefoons, camera’s, monitors en als kers op de taart het alles-in-een-toestel Cisco WebEx Board.

Cisco WebEx Teams: Call, Message & Meet

spark-board-writing

Het Cisco WebEx Board

Het Cisco WebEx Board is de tool voor vergaderingen bij uitstek. Met een groot touchscreen dat 4K ondersteunt, een breedhoeklens en 12 microfoons is het een alles-in-een-toestel dat uw projector, flipchart, vergadertelefoon, luidsprekers, televisie, webcam en de bijhorende afstandsbedieningen vervangt.

U verandert het virtuele whiteboard van de WebEx Teams-app in een fysiek bord via touchscreen en maakt zo aantekeningen die u snel deelt met de deelnemers van het gesprek. Iedereen kan zijn toestel eenvoudig verbinden via het internet zodat uw scherm in een mum van tijd gedeeld is. Het Cisco WebEx Board maakt verbinding met de Cisco WebEx Cloud zodat u vanop het toestel ook toegang hebt tot alle eerder gemaakte notities, bestanden en whiteboards binnen de ‘kamer’ van een project.

 

Ik wil een Cisco WebEx Board testen
Cisco Meraki

Cisco Meraki

De cloud kan ook uw netwerkbeheer vereenvoudigen. Met Cisco Meraki heeft u één centrale console in de cloud waarmee u heel uw netwerk onder controle heeft.

 

Ontdek meer over Cisco Meraki